rib-rent.si

O podjetju

Podjetje Sanitar je vodilno podjetje na področju instalacij, ogrevanja, hlajenja, prezračevanja in adaptacij kopalnic v Ljubljani in okolici. Z večletnimi izkušnjami in strokovnim znanjem so si pridobili zaupanje strank ter postavili visoke standarde kakovosti in zanesljivosti.

Njihova ekipa strokovnjakov se posveča zagotavljanju najboljših rešitev za vaše potrebe. Ne glede na obseg projekta, se zavzemajo za najvišjo stopnjo natančnosti in skrbnosti, da dosežejo vaše pričakovanja.

Pri podjetju Sanitar so specializirani za:

  • Instalacije: Ponujamo celovite rešitve za vodovodne, plinske in električne instalacije, tako za stanovanjske kot poslovne objekte.
  • Ogrevanje: Njihove storitve vključujejo namestitev, vzdrževanje in popravila ogrevalnih sistemov, vključno s talnim ogrevanjem, radiatorji in toplotnimi črpalkami.
  • Hlajenje: Zagotavljajo kakovostne rešitve za klimatizacijo in hlajenje prostorov za udobno bivanje v vročih poletnih mesecih.
  • Prezračevanje: Skrbijo za učinkovito prezračevanje vašega doma ali poslovnega prostora za svež in zdrav zrak.
  • Adaptacije kopalnic: Njihova ekipa vam pomaga pri načrtovanju in izvedbi adaptacij kopalnic, da ustvarimo funkcionalne, estetsko privlačne in udobne prostore.

 

O projektu

Oblikovali smo uporabno in učinkovito spletno platformo, ki omogoča enostavno rezervacijo avtodomov. Zasnovali smo sistem za realno časovno spremljanje razpoložljivosti avtodomov ter integrirali funkcionalnost za enostavno in varno spletno plačilo.

Vključili smo različne načine plačila, vključno s kreditnimi karticami, bančnimi nakazili in drugimi možnostmi, da bi uporabnikom omogočili prilagodljivost pri izbiri načina plačila. Prav tako smo prilagodili cene avtodomov glede na letni čas in trajanje najema ter vključil možnost predplačila, da bi uporabnikom olajšali in poenostavili postopek rezervacije.

Naše delo je bilo usmerjeno v ustvarjanje intuitivne uporabniške izkušnje, ki bi uporabnikom omogočila hitro in enostavno rezervacijo avtodoma kar preko spleta. Zagotovili sem, da je spletna platforma jasna, pregledna in odzivna na različne naprave, da bi uporabnikom omogočili prijetno brskanje in rezervacijo iz katere koli naprave.

10 let izkušenj

Naših 10 let izkušenj nam omogoča, da razumemo in izpolnimo specifične potrebe naših strank, ne glede na kompleksnost izziva.

Fokusirani smo na najboljše rezultate

S svojo predanostjo k najboljšim rezultatom v vsakem projektu si prizadevamo ustvariti trajne in pozitivne učinke za vaše podjetje ter vzpostaviti dolgoročno uspešno sodelovanje.

Razumemo vaše podjetje

S celovitim razumevanjem vašega podjetja lahko nudimo personalizirane storitve, ki vam pomagajo doseči vaše poslovne cilje na najbolj učinkovit način.

Z nami je lahko sodelovati

Z nami je lahko sodelovati, saj smo odprti za dialog in prilagajanje naših storitev vašim potrebam in željam, kar omogoča uspešno in trajnostno partnerstvo.