Mnenja

Paho design nam je ustvaril odzivno spletno trgovino ki že učinkovito deluje po celi evropi. Za določene ključne besede smo že na prvi strani iskalnika. Samo tako naprej.

Janez Govže

Profesionalna izdelava strani! Paho design oseba vredna zaupanja, saj se zavzema za zadovoljstvo stranke! Delo opravlja z veseljem!.

Jenny Morgan

Naredili so mi preprosto in unikatno spletno stran za moje podjetje. Pohvaliti moram učinkovitost, odnos do stranke in kvaliteto. Že razmišljam o naročilu oglaševanja.

Primož Zver

Podjetje Paho design nam je naredilo privlačno spletno trgovino. Z izvajalcem smo zelo zadovoljni. Upoštevali so vse naše želje in zahteve. Pohvalil bi tudi hitrost izdelave.

Patrik Gregorčič

Izredno zadovoljni z izdelavo spletnih strani Paho design. Zelo hitro, profesionalno in vedno na voljo za vprašanja tudi po opravljeni storitvi.

Amadeja Tanko

Za podjetje Paho design sem slišal od prijatelja. Želel sem spletno trgovino v treh jezikih. Z več možnosti plačil. Podjetje je izpolnilo vsa moja pričakovanja.

Martin Starc

Z spletno stranjo smo zelo zadovoljni.  Tako z izgledom kot tudi z funkcionalnostjo. Sama izdelava je potekala profesionalno ter hitro, predvsem pa z dobrimi nasveti in pametnimi rešitvami. Brez zadržkov Paho design priporočamo tudi drugim

David Tanko

V veliko veselje nam je sodelovati z agencijo Paho Design iz Ribnice. Njihova odgovornost in natančnost pri izdelavi spletne strani nam močno olajša naše poslovanje. Paho Design je zanesljiva agencija, visoko strokovna in opravlja svoje delo na prijazen in strokoven način. Zelo priporočam vsem ki potrebujejo izdelavo spletne strani.

Tea Vidmar

Z Aleksandrom iz Paho design sva delala mojo spletno stran. Delo z Aleksandrom je bilo enostavno, redno sva bila na vezi in sproti usklajevala delo. Aleksander je svoj del obveznosti pri izdelavi spletne strani opravil ažurno, vedno sem ga dobila na telefon če je bilo kaj nujnega. Lahko ga samo priporočim za izdelavo spletnih strani.

Mojca Pušlar

Ker sem ljubitelj psov sem se odločil za izdelavo pasjih boksov na kolesih. Preko kolega sem izvedel za podjetje Paho design iz Ribnice. Naredil mi je lepo in pregledno stran. Izredno sem zadovoljen.

Franci Pajnič

Dolgo časa sem se odločal za prenovo moje spletne strani za storitve. Paho design mi je naredil stran hitro in kvalitetno. Njegove storitve priporočam vsakomur.

Martin Starc

Za naše keramičarske storitve sem iskal kvalitetnega in ugodnega ponudnika. Slučajno sem naletel na podjetje ki se nahaja v moji bližini. Komunikacija z izvajalcem je potekala brez komplikacij in stran je bila hitro narejena.

Matjaž Trdan