Spletne strani

Verjamemo v moč spleta pri oblikovanju in krepitvi blagovnih znamk ter poslovnih priložnosti. Pri nas ni zgolj vprašanje oblikovanja spletnih strani – gre za ustvarjanje digitalnih izkušenj, ki navdihujejo in omogočajo rast vašega podjetja.

Naša strast je ustvarjanje spletnih rešitev, ki ne samo izstopajo vizualno, temveč tudi nudijo izjemno uporabniško izkušnjo, ki je ključnega pomena za uspeh na spletu. Vsak projekt pri nas začnemo z globokim razumevanjem vašega podjetja, ciljev in ciljne publike. Želimo postaviti nove standarde v industriji, kjer se estetika združuje z funkcionalnostjo, da ustvarimo popolnoma prilagojene spletne rešitve, ki ustrezajo unikatnim potrebam vsakega podjetja.

Naš pristop je osredotočen na uporabnika. Razumemo, da je vsak obiskovalec vaše spletne strani edinstven, zato se trudimo ustvariti izkušnje, ki jih navdušujejo.

Smo majhna agencija, vendar to ne vpliva na kakovost naših storitev. Naš cilj je zagotoviti osebno pozornost vsakemu projektu in nuditi prilagojene rešitve, ki ustrezajo vašim potrebam in proračunu.

Spremljamo hitro spreminjajoče se trende in tehnologije ter se prilagajamo potrebam naših strank. Ne ponujamo le spletnih strani, ampak celovite rešitve, ki pomagajo našim strankam doseči in preseči njihove poslovne cilje na spletu.

Z nami boste dobili več kot le spletno stran – dobili boste partnerstvo, ki bo vaše podjetje popeljalo na novo raven digitalnega uspeha.

Potrebujete informacije

Kontaktirajte nas

Spletne vizitke

Spletna vizitka ali onepager je preprosta predstavitev podjetja na eni strani. Gre za najbolj ugodno in pregledno rešitev za podjetja, ki želijo hitro in učinkovito prisotnost na spletu. Na tej strani najdete osnovne informacije o podjetju, kot so kontaktne informacije, ponujene storitve ali izdelki ter osnovna misel podjetja. Spletna vizitka je kot digitalna različica tradicionalne vizitke, ki strankam omogoča, da hitro dobijo osnovne informacije o vašem podjetju in se lahko enostavno obrnejo na vas za nadaljnje informacije ali sodelovanje. Izdelava spletnih vizitk je naša specialiteta, zato stopite v stik z nami in skupaj bomo ustvarili izjemno spletno vizitko, ki bo izstopala na spletu.

Predstavitvene spletne strani

Predstavitvene spletne strani so vaša digitalna vitrina, kjer stranke lahko spoznajo vaše podjetje, vaše vrednote in kako lahko koristijo vaše storitve.

Naš pristop k izdelavi predstavitvenih spletnih strani je osredotočen na izgradnjo zanesljivega in privlačnega spletnega okolja, ki navdihuje zaupanje in vzbuja zanimanje obiskovalcev.

Z našimi predstavitvenimi spletnimi stranmi boste dobili več kot le statično prisotnost na spletu. Poskrbeli bomo za celostno izkušnjo vaših obiskovalcev, s poudarkom na estetiki, uporabniški izkušnji in jasni navigaciji.

Vsaka predstavitvena spletna stran, ki jo izdelamo, vsebuje več podstrani, ki podrobneje predstavljajo vaše podjetje in ponudbo. To vključuje strani, kot so:

 • O nas: kjer predstavite zgodovino, vrednote in vizijo vašega podjetja.
 • Storitve: kjer podrobneje opišete ponudbo, značilnosti in koristi.
 • Reference: kjer predstavite svoje pretekle projekte ali dosežke.
 • Blog: kjer delite koristne informacije, novice ali zanimive članke iz vaše panoge.
 • Kontakt: kjer stranke najdejo informacije o tem, kako stopiti v stik z vami.

Število podstrani ni omejeno

Naš cilj je ustvariti predstavitveno spletno stran, ki bo odražala vašo edinstvenost, vašo strokovnost in vašo zavezanost odličnosti. Z našo pomočjo bo vaše podjetje izstopalo na spletu in privabljalo nove stranke ter gradilo trajne poslovne odnose.

B2C spletne trgovine

B2C spletne trgovine so ključno orodje za podjetja, ki želijo doseči in prodreti na končni trg potrošnikov. Naše spletno trgovinske rešitve so oblikovane tako, da omogočajo intuitiven in enostaven nakupovalni proces ter nudijo odlično uporabniško izkušnjo, ki povečuje stopnjo konverzije.

Z našimi B2C spletnimi trgovinami boste dobili več kot le digitalno prodajno mesto. Poskrbeli bomo za celostno izkušnjo nakupovanja vaših strank, s poudarkom na privlačnem dizajnu, pregledni navigaciji, varnem plačilnem sistemu in hitri dostavi izdelkov.

Vsaka B2C spletna trgovina, ki jo izdelamo, bo vključevala:

 • Pregledno in privlačno oblikovanje, ki odraža vašo blagovno znamko in izdelke.
 • Uporabniku prijazno navigacijo, ki omogoča enostavno iskanje in nakupovanje izdelkov.
 • Integriran plačilni sistem, ki omogoča varno in zanesljivo plačevanje preko različnih plačilnih metod.
 • Možnosti za promocije, popuste in zvestobo strankam, ki spodbujajo ponovne nakupe.
 • Sledenje in analizo podatkov o nakupovalnem vedenju strank, kar omogoča prilagajanje in optimizacijo ponudbe ter marketinških strategij.

Z našo pomočjo boste lahko uspešno vzpostavili in upravljali svojo B2C spletno trgovino, ki bo zadovoljila potrebe vaših strank in prispevala k rasti vašega poslovanja na spletu.

B2B spletne trgovine

B2B spletna trgovina je ključno orodje za podjetja, ki želijo olajšati procese naročanja in nakupovanja za svoje poslovne partnerje. Naše B2B spletno trgovinske rešitve so zasnovane tako, da omogočajo učinkovito upravljanje veleprodajnih naročil, prilagajanje cen in ponudbe ter integracijo s poslovnimi sistemi.

Z našimi B2B spletnimi trgovinami boste dobili prilagojeno in uporabniku prijazno platformo, ki omogoča vašim veleprodajnim partnerjem enostaven dostop do vaše ponudbe izdelkov, cene, skladiščnih zalog in pogodbenih pogojev.

Vsaka B2B spletna trgovina, ki jo izdelamo, bo vključevala:

 • Prilagojeno oblikovanje, ki odraža vašo blagovno znamko in omogoča enostavno navigacijo za vaše poslovne partnerje.
 • Sistem za upravljanje cen in popustov, ki omogoča prilagajanje cen na podlagi posameznih pogodb, količin in drugih dejavnikov.
 • Podpora za različne poslovne modele, vključno z veleprodajnimi cenami, kvotami, posebnimi ponudbami in še več.

Z našo pomočjo boste lahko vzpostavili in upravljali učinkovito B2B spletno trgovino, ki bo izboljšala vaše poslovne odnose, povečala učinkovitost naročil in prispevala k rasti vašega poslovanja v veleprodajnem sektorju.

Rezervacijske spletne strani

Naše rezervacijske spletne strani so zasnovane tako, da olajšajo iskanje in rezervacijo idealnega počitniškega doma za stranke. S poudarkom na uporabniški izkušnji, varnosti in zanesljivosti, naše rešitve zagotavljajo gladko izkušnjo rezerviranja, ki zadovolji tako lastnike nepremičnin kot tudi goste.

Vsaka rezervacijska spletna stran, ki jo izdelamo, bo vključevala:

 • Iskalnik, ki omogoča enostavno iskanje počitniških nastanitev glede na lokacijo, datume, število gostov in druge želje.
 • Podrobne opise in slike nepremičnin, ki pomagajo gostom pri izbiri pravega prostora za njihove počitnice.
 • Koledar razpoložljivosti in sistem za rezervacijo, ki omogoča gostom, da preverijo razpoložljive datume, izberejo ustrezne možnosti rezervacije in opravijo varno plačilo.
 • Ocene in komentarje prejšnjih gostov, ki nudijo dodatno zaupanje in informacije pri odločanju.
 • Sistem za upravljanje rezervacij, ki olajša lastnikom nepremičnin spremljanje rezervacij, komunikacijo s gosti in upravljanje cen in ponudb.

Z našo pomočjo boste lahko uspešno upravljali svoje počitniške nepremičnine in zagotovili zadovoljstvo tako lastnikov kot tudi gostov, ki bodo uživali v nepozabnih počitnicah.

Blog strani

Naša storitev izdelave bloga ali strani z novičkami vam omogoča, da vzpostavite dinamičen in informativen vir vsebin za vaše obiskovalce.

Blog ali stran z novičkami postane središče vašega spletnega mesta, kjer lahko redno delite novice, nasvete, strokovna mnenja in druge zanimive vsebine s svojo ciljno publiko. Ne glede na to, ali gre za industrijske novice, trende, nasvete za uporabo izdelkov ali zanimive vsebine, ki jih delite z vašimi obiskovalci, bo vaš blog ali stran z novičkami postal vir zaupanja in avtoritete v vaši panogi.

Z našo pomočjo boste lahko vzpostavili in vzdrževali privlačen in uporaben blog ali stran z novičkami, ki bo:

 • Ponujala redne in sveže vsebine, ki pritegnejo in zadržijo pozornost obiskovalcev.
 • Zagotavljala vrednost za vaše obiskovalce, z odgovori na njihova vprašanja, rešitvami za njihove težave in navdihujočimi vsebinami.
 • Povečala prepoznavnost vaše blagovne znamke in povečala obisk na vaši spletni strani.
 • Izboljšala vašo SEO (optimizacija za iskalnike) in povečala vašo spletno prisotnost.
 • Kreirala priložnosti za interakcijo z obiskovalci preko komentarjev, deljenja na družbenih omrežjih in drugih oblik sodelovanja.

Z našo pomočjo boste lahko ustvarili močan in privlačen vir vsebin, ki bo gradil zaupanje s strankami, povečal vaš vpliv v industriji in prispeval k rasti vašega poslovanja.

10 let izkušenj

Naših 10 let izkušenj nam omogoča, da razumemo in izpolnimo specifične potrebe naših strank, ne glede na kompleksnost izziva.

Fokusirani smo na najboljše rezultate

S svojo predanostjo k najboljšim rezultatom v vsakem projektu si prizadevamo ustvariti trajne in pozitivne učinke za vaše podjetje ter vzpostaviti dolgoročno uspešno sodelovanje.

Razumemo vaše podjetje

S celovitim razumevanjem vašega podjetja lahko nudimo personalizirane storitve, ki vam pomagajo doseči vaše poslovne cilje na najbolj učinkovit način.

Z nami je lahko sodelovati

Z nami je lahko sodelovati, saj smo odprti za dialog in prilagajanje naših storitev vašim potrebam in željam, kar omogoča uspešno in trajnostno partnerstvo.