Izdelava spletnih strani 

arrow

Pošljite povpraševanje še danes

hvac mockup

Pošljite zahtevek za cenik

GDPR

6 + 8 =

Je oblikovanje spletnih strani res tako pomembno?

Vsekakor je.

Vedno ko želite spoznati nekoga novega ne glede na to ali gre za osebno zadevo ali novo stranko, vedno želite narediti odličen prvi vtis, kajne? S svojo spletno stranjo ne bi smeli ravnati drugače.  Spletna stran je neposreden odraz vašega podjetja.

Pomislite na to: Ste že kdaj brskali po spletnem mestu in ostali dlje, kot ste nameravali, ker vas je privlekla njegova zasnova in postavitev? Vaše spletno mesto mora biti takšno. Je torej oblikovanje spletnih strani resnično pomembno pri poslu? DA, ker je obraz vaše znamke.

Katere vrste spletnih strani ustvarjamo?

paho design izdelava spletnih strani b2b 1

B2B

B2B je drugačna storitev kot B2C, in vaše spletno mesto bi moralo to odražati. Strokovnjake in lastnike podjetij je treba obravnavati drugače kot vsakodnevne potrošnike. Vaše spletno mesto lahko vzbudi zaupanje v vašo blagovno znamko in storitve.

paho design izdelava spletnih strani spletne trgovine 1

Spletne trgovine

V današnjem času, kjer ljudje radi kupujejo prek spleta, konkurenca med trgovinami z e-poslovanjem še nikoli ni bila močnejša. Najbolje je, da izstopate s popolno odzivno spletno stranjo, ki nudi odlično uporabniško izkušnjo.

paho design izdelava logotipov 1

Zdravstvene storitve

Ljudje zdaj uporabljajo tehnologijo v skoraj vseh dejavnostih, tudi če preverjajo urnike zdravstvenih pregledov. Zgradite spletno mesto, ki je tako popolnoma funkcionalno, da lahko v trenutku rezervirajo sestanek z vami.

paho design izdelava spletnih strani nepremicnine 1

Nepremičnine


Nakup ali prodaja nepremičnin je velika odločitev. Stranke se lahko zlahka premislijo, če jih z vašo spletno stranjo ne navdušite. Pokažite svoje strokovno znanje in lastnosti, ki jih ponujate, z zanimivim spletnim mestom.

paho design izdelava spletnih strani fitnes

Lepota in fitnes 

Kar zadeva zdravje in nego telesa, zaupamo samo strokovnjakom. Izdelajte lepo spletno mesto, kot je vaša ponudba. S tem boste s svojo ciljno skupino vzpostavili dragoceno zaupanje.

paho design izdelava spletnih strani prehrana 1

Prehrana


Ali lahko kupci hrepenijo po vaši hrani in pijači, ne da bi jo sploh poskusili? Ja, mogoče je. Poskrbite, da bo vaše spletno mesto dovolj vabljivo s fotografijami in ostalo vsebino zaradi katere bodo stranke zagotovo še bolj lačne.

triangle right bottom 1

Vse naše strani so izdelane v odprtokodnem sistemu WordPress

wordpress 923188 640

Zakaj izbrati WordPress?

Je prilagodljiv
Je optimiziran za mobilne naprave
Je prijazen uporabniku
Teme ponujajo ogromno opcij
Vtičniki razširjajo funkcionalnosti
Spletna mesta WordPress so visoko uvrščena
Z rednimi posodobitvami je varen pred udori
 
wordpress 923188 640
page mockups

Zakaj izbrati nas?

Vi govorite, mi poslušamo
Cenimo integriteto
Znamo oglaševati
Ustvarjamo izjemne spletne strani
Uporabljamo najboljši CMS sistem WordPress
Držimo se roka izdelave

Postopek izdelave

Sestanek

Na sestanku se pogovorimo o vaših zahtevah. Izberemo ključne besede in se dogovorimo za ceno izdelave.

Izdelava

Lotimo se izdelave spletne strani na naši domeni. Poslali vam bomo tudi povezavo da boste lahko opazovali napredek.

Objava

Ko je spletna stran končana jo skrbno pregledamo. Po pregledu strani jo prenesemo na vašo domeno.

Vzdrževanje

Vsaka spletna stran potrebuje redno posodabljanje, rezervne kopije itd. Mi vam ponujamo več paketov vzdrževanja.

Vzdrževanje spletnih strani

Zakaj je vzdrževanje spletne strani pomembno?

1. Izboljša varnost

Varnost je glavni razlog, da je vzdrževanje spletnih strani tako pomembno. Če  uporabljate sistem za upravljanje vsebin (CMS) WordPress, boste želeli zagotoviti, da bo vaše spletno mesto redno posodobljeno. Če tega ne storite, hekerji dobijo možnost kraje podatkov z vašega spletnega mesta.

2.Poveča promet na spletni strani

Da bi iskalcem zagotovili najbolj kakovostno vsebino, iskalniki kot je Google dvigujejo uvrstitve za spletna mesta, ki se redno posodabljajo. Višja uvrstitev poveča vidnost vašega spletnega mesta, kar poveča verjetnost, da se vaša vsebina prikaže ko ciljna skupina išče ustrezne ključne besede. Posodobitev spletnega mesta z dragocenimi informacijami, odpravljanje nepravilnih povezav, odstranjevanje podvojenih strani in posodabljanje vsebine bo pripomoglo k spodbujanju novih in ponovnih obiskovalcev.

3.Optimizira uporabniško izkušnjo

Redno posodabljanje spletnega mesta z vsebino, kot so prihajajoči dogodki, galerije slik in blogi daje občinstvu predstavo o tem, kdo ste in kaj počnete. Vključite se v svoje občinstvo, tako da vključite elemente, ki jih je mogoče izvesti, na primer obrazec za prijavo na glasilo in ikone v družabnih omrežjih, ki vodijo do profila vaše organizacije.

Dobro vzdrževano spletno mesto pomaga pri promociji vaše blagovne znamke.

Odstranite informacije, ki so zastarele, in izvedite revizijo spletnega mesta, da boste lahko spremljali težave in napake na vašem spletnem mestu. Naredite to redno, da boste svojim obiskovalcem zagotovili najboljšo možno uporabniško izkušnjo.

Vzdrževanje spletnih strani je pomembno za vse organizacije, tako velike kot majhne. Redno vzdrževanje vaše spletne strani bo izboljšalo delovanje in zagotovilo  varno okolje za vaše obiskovalce.

 

 

Kontaktirajte nas še danes

Inovativne ideje za inovativno prihodnost

GDPR

7 + 6 =