Kontakt

Hvala, ker ste pokazali zanimanje za naše storitve! Pri nas smo strastni do ustvarjanja izjemnih rešitev, ki pomagajo našim strankam doseči svoje cilje na spletu.

Naša ponudba storitev je raznolika in prilagojena, da zadovolji vse vaše potrebe. Ne glede na to, ali gre za oblikovanje spletnih strani, izdelavo promo posnetkov, fotografiranje izdelkov, grafično oblikovanje ali digitalno oglaševanje, smo tu, da vam pomagamo uresničiti vaše sanje.

Z našim strokovnim znanjem, izkušnjami in strastjo k ustvarjanju, smo pripravljeni na vsak izziv. Ne ustvarjamo le estetsko privlačnih rešitev, temveč tudi rešitve, ki so funkcionalne in učinkovite, hkrati pa se nenehno prilagajamo hitro spreminjajočemu se digitalnemu okolju, da lahko našim strankam zagotovimo najboljše možne rezultate.

Z veseljem pričakujemo priložnost za sodelovanje pri ustvarjanju nečesa izjemnega!

  Naslov

  Knafljev trg 12
  1310 Ribnica

  Email

  info@paho-design.si

  Telefon

  070/787-576

  Delovni čas

  Pon-pet: 9:00 – 18:00
  Sob-ned: po dogovoru

  10 let izkušenj

  Naših 10 let izkušenj nam omogoča, da razumemo in izpolnimo specifične potrebe naših strank, ne glede na kompleksnost izziva.

  Fokusirani smo na najboljše rezultate

  S svojo predanostjo k najboljšim rezultatom v vsakem projektu si prizadevamo ustvariti trajne in pozitivne učinke za vaše podjetje ter vzpostaviti dolgoročno uspešno sodelovanje.

  Razumemo vaše podjetje

  S celovitim razumevanjem vašega podjetja lahko nudimo personalizirane storitve, ki vam pomagajo doseči vaše poslovne cilje na najbolj učinkovit način.

  Z nami je lahko sodelovati

  Z nami je lahko sodelovati, saj smo odprti za dialog in prilagajanje naših storitev vašim potrebam in željam, kar omogoča uspešno in trajnostno partnerstvo.