ma-reflex.si

O podjetju

Ma-reflex, Dušan Bojc s.p., vam ponuja vrhunsko masažno terapijo, ki združuje klasične, športne, terapevtske, anticelulitne, refleksne in TUI-NA tehnike. Njihov cilj je vaše popolno sproščanje in izboljšanje vašega telesnega počutja. Stopite v njihovo oazo sprostitve in doživite vrhunsko masažno izkušnjo.

 

O projektu

Veseli smo, da smo lahko ustvarili preprosto spletno stran za Reflex, Dušan Bojc s.p.

Naša naloga je bila, da strankam omogočimo enostaven dostop do informacij o njihovih storitvah in rezervaciji terminov masaž. Upamo, da bo nova spletna stran pripomogla k širjenju njihove prisotnosti na spletu in privabljanju novih strank.

10 let izkušenj

Naših 10 let izkušenj nam omogoča, da razumemo in izpolnimo specifične potrebe naših strank, ne glede na kompleksnost izziva.

Fokusirani smo na najboljše rezultate

S svojo predanostjo k najboljšim rezultatom v vsakem projektu si prizadevamo ustvariti trajne in pozitivne učinke za vaše podjetje ter vzpostaviti dolgoročno uspešno sodelovanje.

Razumemo vaše podjetje

S celovitim razumevanjem vašega podjetja lahko nudimo personalizirane storitve, ki vam pomagajo doseči vaše poslovne cilje na najbolj učinkovit način.

Z nami je lahko sodelovati

Z nami je lahko sodelovati, saj smo odprti za dialog in prilagajanje naših storitev vašim potrebam in željam, kar omogoča uspešno in trajnostno partnerstvo.