gov-wood.com

O podjetju

Dobrodošli v svetu Lesne galanterije Vilma Govže, kjer že več kot 40 let ustvarjajo izjemne lesene izdelke za dom in prosti čas. Njihova ponudba obsega raznovrstne lesene kuhinjske izdelke, lesene izdelke za dom in vrt, lesene igrače ter še mnogo drugih izdelkov, ki prinašajo toplino naravnega lesa v vsak dom.

Njihova strast do lesa se odraža v vsakem izdelku, ki ga ponujajo. Zavezanost kakovosti je ključna, zato uporabljajo le najboljše lesne materiale in skrbno izdelujejo vsak detajl.

Ne glede na to, ali iščete funkcionalne kuhinjske pripomočke, estetske dodatke za dom ali pa trajne igrače za vaše otroke, boste v njihovi ponudbi zagotovo našli nekaj, kar ustreza vašim potrebam.

 

O projektu

Ponosno naznanjamo, da smo za podjetje Lesna galanterija Vilma Govže s.p. uspešno ustvarili pregledno in učinkovito spletno trgovino, ki je na voljo v treh jezikih. Poleg tega smo izvedli celovito SEO optimizacijo, izvajamo Google in Facebook oglaševanje ter izvajamo tudi učinkovit email marketing.

Naš cilj je bil zagotoviti strankam enostaven dostop do kakovostnih lesnih izdelkov, ne glede na njihov jezik ali lokacijo. S skrbnim načrtovanjem, razvojem in implementacijo smo ustvarili uporabniško izkušnjo, ki omogoča enostavno brskanje po izdelkih, varno nakupovanje in hitro dostavo. Uporabili smo najnovejše tehnologije in najboljše prakse spletnega oblikovanja, da smo ustvarili trgovino, ki je privlačna in funkcionalna.

Z izvajanjem SEO optimizacije smo poskrbeli, da je spletna trgovina dobro uvrščena na iskalnikih, kar povečuje spletno prisotnost in privablja več obiskovalcev. Poleg tega izvajamo ciljno usmerjeno oglaševanje na Google in Facebook platformah, kar prispeva k povečanju prepoznavnosti in prodaje izdelkov. Z učinkovitim email marketingom pa vzpostavljamo trajen odnos s strankami in jih obveščamo o novih izdelkih, popustih in posebnih ponudbah.

Z veseljem ugotavljamo, da je spletna trgovina že dosežla uspeh in prispevala k širitvi podjetja Lesna galanterija Vilma Govže na nove trge ter k zadovoljstvu obstoječih strank. Zavezani smo k nadaljnjemu izboljšanju in razvoju platforme ter marketinških strategij, da bomo še naprej zagotavljali najboljšo možno izkušnjo nakupovanja za naše stranke.

10 let izkušenj

Naših 10 let izkušenj nam omogoča, da razumemo in izpolnimo specifične potrebe naših strank, ne glede na kompleksnost izziva.

Fokusirani smo na najboljše rezultate

S svojo predanostjo k najboljšim rezultatom v vsakem projektu si prizadevamo ustvariti trajne in pozitivne učinke za vaše podjetje ter vzpostaviti dolgoročno uspešno sodelovanje.

Razumemo vaše podjetje

S celovitim razumevanjem vašega podjetja lahko nudimo personalizirane storitve, ki vam pomagajo doseči vaše poslovne cilje na najbolj učinkovit način.

Z nami je lahko sodelovati

Z nami je lahko sodelovati, saj smo odprti za dialog in prilagajanje naših storitev vašim potrebam in željam, kar omogoča uspešno in trajnostno partnerstvo.