glineni-izdelki.si

O podjetju

V Ananda Joga Saša Miklič s.p. vas vabijo na potovanje k popolnemu ravnovesju in celostnemu blagostanju.

Njihova poslanstva so tkana iz ljubezni do joge, globokih energijskih tretmajev, zvočnih gong kopeli, ajuverdskega svetovanja, terapevtskih masaž in ustvarjanja izdelkov iz gline, ki nežno negujejo telo in duha.

Zavezani so ustvarjanju varnega in podpornega prostora, kjer lahko odkrijete svojo notranjo moč, okrepite svoje telo, prebudite svojo dušo in se poglobite v esenco lastnega bitja.

Njihova strast in predanost vam omogočata, da se povežete s svojim najvišjim potencialom in zaživite življenje polno radosti, miru in izpolnitve. Stopite v svet razkošja življenja, kjer se vsak korak, vsak dih in vsak trenutek prepleta z božanskim.

 

O projektu

Z veseljem predstavljam novo spletno stran, ki smo jo zasnovali posebej za  podjetje Saša Miklič s.p., z osredotočenjem na njene čudovite glinene izdelke!

Ta spletna stran je zasnovana z mislijo na prijaznost do uporabnika in preprosto uporabo, zato da boste lahko enostavno odkrili njene edinstvene izdelke iz gline.

Z optimizirano navigacijo in pregledno postavitvijo boste hitro našli informacije o njenih izdelkih ter njihovih lastnostih in koristih.

10 let izkušenj

Naših 10 let izkušenj nam omogoča, da razumemo in izpolnimo specifične potrebe naših strank, ne glede na kompleksnost izziva.

Fokusirani smo na najboljše rezultate

S svojo predanostjo k najboljšim rezultatom v vsakem projektu si prizadevamo ustvariti trajne in pozitivne učinke za vaše podjetje ter vzpostaviti dolgoročno uspešno sodelovanje.

Razumemo vaše podjetje

S celovitim razumevanjem vašega podjetja lahko nudimo personalizirane storitve, ki vam pomagajo doseči vaše poslovne cilje na najbolj učinkovit način.

Z nami je lahko sodelovati

Z nami je lahko sodelovati, saj smo odprti za dialog in prilagajanje naših storitev vašim potrebam in željam, kar omogoča uspešno in trajnostno partnerstvo.