styledoors.si

O podjetju

Podjetje Reximus d.o.o. se že več kot desetletje ukvarja z visoko kakovostno izdelavo in montažo steklenih ter aluminijastih ograj. Njihova predanost kakovosti in zadovoljstvu strank jih je uveljavila kot vodilno podjetje na tem področju.

Njihove storitve vključujejo:

  • Izdelava dvoriščnih vrat: Ponujajo drsna samonosna vrata in dvokrilna vrata na električni pogon, ki so popolna rešitev za vsak dom ali poslovni objekt.
  • Prodaja električnih pogonskih motorjev: Za samonosna vrata ali dvokrilna vrata, ki omogočajo enostavno in učinkovito upravljanje vaših vrat.
  • Prilagojen razrez: Nudijo razrez profilov, stebrov, letev in ročajev po vaših merah, da se popolnoma prilegajo vašim potrebam in željam.
  • Dodatni materiali: V njihovi ponudbi najdete tudi vijake, lepila in ostali material, ki je potreben za montažo ograje.

Za podjetja in fizične osebe

Njihovi izdelki so namenjeni tako podjetjem kot fizičnim osebam. Ne glede na to, ali ste podjetje, ki potrebuje zanesljive ograje za svoje objekte, ali posameznik, ki želi polepšati svoj dom z elegantno ograjo ali vhodnimi vrati, pri njih najdete vse potrebno.

Zakaj izbrati Reximus d.o.o.?

  • Izkušnje in strokovnost: Njihova dolgoletna prisotnost na trgu in strokovno usposobljen kader zagotavljajo vrhunsko kakovost izdelkov in storitev.
  • Prilagodljivost: Prisluhnejo vašim željam in potrebam ter vam pomagajo najti najboljše rešitve.
  • Kakovost: Uporabljajo samo najboljše materiale, da zagotovijo trajnost in estetiko svojih izdelkov.

 

O projektu

Za podjetje Reximus smo izdelali preprosto in uporabnikom prijazno spletno kjer si lahko ogledate njihove izdelke.

10 let izkušenj

Naših 10 let izkušenj nam omogoča, da razumemo in izpolnimo specifične potrebe naših strank, ne glede na kompleksnost izziva.

Fokusirani smo na najboljše rezultate

S svojo predanostjo k najboljšim rezultatom v vsakem projektu si prizadevamo ustvariti trajne in pozitivne učinke za vaše podjetje ter vzpostaviti dolgoročno uspešno sodelovanje.

Razumemo vaše podjetje

S celovitim razumevanjem vašega podjetja lahko nudimo personalizirane storitve, ki vam pomagajo doseči vaše poslovne cilje na najbolj učinkovit način.

Z nami je lahko sodelovati

Z nami je lahko sodelovati, saj smo odprti za dialog in prilagajanje naših storitev vašim potrebam in željam, kar omogoča uspešno in trajnostno partnerstvo.