silc.si

O podjetju

Podjetje, s katerim sodelujemo, združuje znanje in dolgoletne izkušnje na področju klimatizacije objektov, vgradnje toplotnih črpalk in fotovoltaike. Njihovo ime je sinonim za kakovostne rešitve in zanesljive storitve na področju ogrevanja, hlajenja in energetske učinkovitosti.

Njihova zgodba

Njihove korenine segajo v leto 1994, ko je bilo ustanovljeno podjetje ŠILC trade d.o.o. V prvih letih delovanja so se osredotočali na elektro dela in montažo klimatskih naprav. Leta 2001 so se preoblikovali v samostojno podjetje ŠILC d.o.o., kar jim je omogočilo širitev njihovih storitev in razvoj novih tehnologij.

Njihove storitve

  • Klimatske naprave: Nudijo prodajo in montažo vrhunskih klimatskih naprav, ki zagotavljajo udobno in zdravo notranjo klimo skozi vse leto.
  • Toplotne črpalke: Specializirani so za vgradnjo toplotnih črpalk za ogrevanje zrak-voda in ogrevanje sanitarne vode, ki so energetsko učinkovite in prijazne do okolja.
  • Fotovoltaika: Zadnja leta so svoje delovanje razširili tudi na področje fotovoltaike, kjer ponujajo celovite rešitve za pridobivanje električne energije iz sonca.
  • Avtomatizacija procesov: Ponujajo rešitve za avtomatizacijo procesov, ki povečujejo učinkovitost in zanesljivost vaših sistemov.

Celovita podpora strankam

Poleg prodaje in montaže vseh svojih izdelkov nudijo tudi svetovanje, servis in vzdrževanje. Njihova ekipa strokovnjakov je vedno pripravljena pomagati strankam pri izbiri najboljših rešitev, ki ustrezajo njihovim potrebam in željam.

Zakaj izbrati njih?

  • Dolgoletne izkušnje: Njihovo podjetje deluje že od leta 1994, kar jim daje bogate izkušnje in poglobljeno znanje na področju njihovih storitev.
  • Kakovostne storitve: Zagotavljajo visoko kakovost vseh svojih storitev, od začetnega svetovanja do končne montaže in vzdrževanja.
  • Zanesljivost: So zanesljiv partner, ki vedno stremi k izpolnjevanju obljub in zagotavljanju zadovoljstva svojih strank.
  • Inovativnost: Spremljajo trende in uvajajo najnovejše tehnologije, da vam ponudijo najboljše možne rešitve.

 

O projektu

Za njih smo ustvarili preprosto in uporabnikom prijazno spletno stran, kjer si lahko ogledate njihove izdelke in storitve. Obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte, kako vam lahko pomagajo izboljšati udobje in energetsko učinkovitost vašega doma ali podjetja.

10 let izkušenj

Naših 10 let izkušenj nam omogoča, da razumemo in izpolnimo specifične potrebe naših strank, ne glede na kompleksnost izziva.

Fokusirani smo na najboljše rezultate

S svojo predanostjo k najboljšim rezultatom v vsakem projektu si prizadevamo ustvariti trajne in pozitivne učinke za vaše podjetje ter vzpostaviti dolgoročno uspešno sodelovanje.

Razumemo vaše podjetje

S celovitim razumevanjem vašega podjetja lahko nudimo personalizirane storitve, ki vam pomagajo doseči vaše poslovne cilje na najbolj učinkovit način.

Z nami je lahko sodelovati

Z nami je lahko sodelovati, saj smo odprti za dialog in prilagajanje naših storitev vašim potrebam in željam, kar omogoča uspešno in trajnostno partnerstvo.