Izdelava spletnih strani za mala in srednje velika podjetja

personal stylist 47
personal stylist 33

Imam večletne izkušnje na področju izdelave spletnih strani in digitalnega marketinga za mala in srednje velika podjetja v različnih panogah.

Velik poudarek dajem izobraževanju, zato da vam lahko ponudim kakovostne storitve z merljivimi rezultati, ki so potrebne za učinkovito, varno in vidno spletno stran ali spletno trgovino, na kateri boste lahko ustvarili več prometa in prodaje. Za vas poiščem in implementiram prilagojene rešitve glede na vaše potrebe in želje.

V celotnem procesu projekta stavim na medsebojno zaupanje ter redno, odprto in odzivno komunikacijo. Projekte skupaj z vami zasnujem tako, da delo usmerimo v spletno trženje vašega podjetja, blagovne znamke, izdelkov ali storitev, ter poiščem ključne točke, po katerih se razlikujete od vaše konkurence.

Zavezan sem k dolgoročnemu zadovoljstvu mojih strank, pri čemer nudim podporo v hitro spreminjajočem se digitalnem svetu.

portrait square 07

O meni

Moje ime je Aleksandar in prihajam iz malega mesta Ribnica na dolenjskem.

Po letih dela v mizarski delavnici sem spoznal, da so moja prava strast računalniki. Ob raziskovanju svojih sposobnosti in odkrivanju novih možnosti sem leta 2015 spoznal WordPress.

Od takrat sem vložil ogromno časa in truda v izdelavo visokokakovostnih spletnih strani in v izpopolnevanje svojih veščin na področju digitalnih storitev.

Zdaj želim svoje poglobljeno znanje in vrhunsko spletno strokovnost uporabiti za pomoč drugim podjetjem in posameznikom.

Storitve

Izdelava spletnih strani

Prenovim vašo obstoječo spletno stran ali vam oblikujem popolnoma novo, opremljeno z  SEO optimizacijo, vrhunsko zmogljivostjo in brezhibno uporabniško izkušnjo.

Izdelava spletnih trgovin

Nudim vam oblikovanje spletnih trgovin visoke kakovosti. Podjetjem omogočam da povečajo svojo prodajo in da svojim strankam ponudijo najboljšo uporabniško izkušnjo.

Urejanje spletnih strani

Vsem svojim strankam zagotavljam redno strokovno vzdrževanje spletnih strani. Od dodajanja nove vsebine, posodobitev, rezervnih kopij in odpravljanja napak do iskanja ranljivosti.

Marketing

Sledim pristopu, ki je osredotočen na stranke in je usmerjen v rezultate. Od raziskav iskalnikov do trženja v družbenih omrežjih vaši blagovni znamki omogočim da izstopa v svetovnem spletu

SEO optimizacija

Omogočam vam  vrhunsko prisotnost na spletu z učinkovitimi SEO strategijami in učinkovitimi taktikami ki bodo izboljšale  vidnost vaše spletne strani pri organskem iskanju .

Izdelava logotipov

Zagotovite si inovativen, edinstven in privlačen logotip, zasnovan in ustvarjen za vašo blagovno znamko. 

Reference

gov wood

Spletna trgovina gov-wood.com

parni cistilci 1

Rezervacijska stran parnicistilci.si

Informacije

Koliko stane izdelava spletne strani?

Vsaka spletna stran je zgodba zase.  Cena je odvisna od veliko dejavnikov. Za sestavo ponudbe bom potreboval čim več informacij. Zaradi lažjega sporazumevanja sem sestavil spletni obrazec v katerega lahko vnesete vaše zahteve.

Potrebujem logotip. Kakšna je cena?

Cena logotipa je odvisna od paketa katerega izberete. Če se odločite za izdelavo spletne strani vam pa nudim 50% popusta pri izdelavi logotipa.

Imam že spletno stran in potrebujem oglaševanje. A mi lahko pomagate?

Seveda. Skupaj bomo našli rešitev za oglaševanje vaše spletne strani. 

Ali poskrbite tudi za celostno grafično podobo??

Poskrbimo tudi za celostno grafično podobo. Od izdelave logotipov, spletnih strani, vizitk, letakov in ostalih promocijskih materialov.

Kakšni so pogoji plačila?

Pri vseh mojih storitvah plačate 50% avansa. Ostalo plačate ko bo projekt zaključen.

Ali nudite podporo po opravljeni storitvi?

Seveda. Moja želja je da so vse stranke srečne. Zato se trudim biti čim bolj odziven. Vsaki svoji stranki priskočim na pomoč.

page mockups

Moje zadovoljne stranke

paho design- izdelava spletnih strani

Paho design nam je ustvaril odzivno spletno trgovino ki že učinkovito deluje po celi evropi. Za določene ključne besede smo že na prvi strani iskalnika. Samo tako naprej.

Janez

Naredili so mi preprosto in unikatno spletno stran za moje podjetje. Pohvaliti moram učinkovitost, odnos do stranke in kvaliteto. Že razmišljam o naročilu oglaševanja.

Primož

"Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Praesent sapien massa."

Tyler Shaw

Samo še en korak ste oddaljeni od sodelovanja z mano!

Ispolnite obrazec in poslal vam bom ponudbo!