olje-morgan.si

O podjetju

Pozdravljeni v svetu družine Morgan, kjer že vrsto let skrbijo za pridelavo in prodajo prvovrstnega oljčnega olja ter drugih naravnih izdelkov. Njihova strast do oljk in njihovih sadik je vodila v ustvarjanje edinstvenih izdelkov, ki jih ponosno delijo z svojimi strankami.

V njihovi ponudbi boste našli ne le najkakovostnejše oljčno olje, ampak tudi široko paleto naravne kozmetike, soli in čokolad, vsi izdelani z najboljšimi sestavinami, ki jih ponuja narava.

Poleg tega so za stranke pripravili tudi izkušnjo oglede in degustacij, kjer lahko odkrijete čarobnost oljčnih nasadov in okuse njihovih izdelkov. Skozi to interaktivno doživetje lahko spoznate njihove procese pridelave, se seznanite z njihovimi izdelki in uživate v raznolikih okusih, ki jih ponuja oljčno olje, ter drugih dobrot, ki jih ustvarjajo.

 

O projektu

Za družino Morgan smo ustvarili privlačno in uporabnikom prijazno spletno trgovino, ki je na voljo v štirih jezikih: slovenščini, nemščini, angleščini in italijanščini. Naš cilj je bil omogočiti strankam enostaven dostop do njihove ponudbe ne glede na njihov jezik ali lokacijo.

Za dosego tega cilja smo zasnovali in razvili spletno trgovino, ki združuje estetsko privlačen dizajn z intuitivno navigacijo. Uporabili smo najnovejše tehnologije in najboljše prakse spletnega oblikovanja, da smo ustvarili trgovino, ki je enostavna za uporabo in omogoča prijetno nakupovalno izkušnjo vsem njihovim strankam.

Poleg tega smo uredili dostavo, ki je odvisna od teže paketa, kar omogoča bolj prilagodljive možnosti dostave in bolj natančno cenovno politiko za njihove stranke. S tem smo poskrbeli, da je nakupovanje pri njih še bolj priročno in ugodno.

10 let izkušenj

Naših 10 let izkušenj nam omogoča, da razumemo in izpolnimo specifične potrebe naših strank, ne glede na kompleksnost izziva.

Fokusirani smo na najboljše rezultate

S svojo predanostjo k najboljšim rezultatom v vsakem projektu si prizadevamo ustvariti trajne in pozitivne učinke za vaše podjetje ter vzpostaviti dolgoročno uspešno sodelovanje.

Razumemo vaše podjetje

S celovitim razumevanjem vašega podjetja lahko nudimo personalizirane storitve, ki vam pomagajo doseči vaše poslovne cilje na najbolj učinkovit način.

Z nami je lahko sodelovati

Z nami je lahko sodelovati, saj smo odprti za dialog in prilagajanje naših storitev vašim potrebam in željam, kar omogoča uspešno in trajnostno partnerstvo.