okna-zbasnik.si

O podjetju

Njihova ekipa izkušenih strokovnjakov vam pomaga pri izbiri najprimernejših izdelkov za vaše potrebe in prostor. Ne glede na to, ali gre za zamenjavo obstoječih oken in vrat ali za popolno novogradnjo, vam nudijo celovite rešitve po meri.

Poleg montaže vam nudijo tudi zanesljiv servis, ki zagotavlja dolgotrajno delovanje vaših stavbnih elementov. Njihovi serviserji so opremljeni s potrebnim znanjem in orodji za učinkovito odpravljanje morebitnih težav in vzdrževanje vaših oken, vrat in senčil.

Pri Montaže Andrej Zbašnik s.p. se zavezujejo k odličnosti in zadovoljstvu strank.

 

O projektu

Z veseljem predstavljamo spletno stran, ki smo jo zasnovali za  specializirano podjetje za montažo oken, vrat, žaluzij, komarnikov, plisejev in polic!

Spletna stran je oblikovana s poudarkom na prijaznosti do uporabnika in preprostosti navigacije, kar vam omogoča enostavno odkrivanje njihove raznolike ponudbe. S pregledno postavitvijo boste hitro našli informacije o njihovih storitvah, vključno s podrobnostmi o montaži in možnostjo servisa.

10 let izkušenj

Naših 10 let izkušenj nam omogoča, da razumemo in izpolnimo specifične potrebe naših strank, ne glede na kompleksnost izziva.

Fokusirani smo na najboljše rezultate

S svojo predanostjo k najboljšim rezultatom v vsakem projektu si prizadevamo ustvariti trajne in pozitivne učinke za vaše podjetje ter vzpostaviti dolgoročno uspešno sodelovanje.

Razumemo vaše podjetje

S celovitim razumevanjem vašega podjetja lahko nudimo personalizirane storitve, ki vam pomagajo doseči vaše poslovne cilje na najbolj učinkovit način.

Z nami je lahko sodelovati

Z nami je lahko sodelovati, saj smo odprti za dialog in prilagajanje naših storitev vašim potrebam in željam, kar omogoča uspešno in trajnostno partnerstvo.